Dethleffs Beduin Scandinavia 690BQT-21

Dethleffs Beduin Scandinavia 690BQT-21

Nyhet 2021 ! - SÅLD !

Dethleffs
Beduin Scandinavia 690BQT 2021 - ALDE
Typ 2-axlad Modellår 2021
Planlösning Queensbädd Registreringsnr         
Sovplatser 4 st Aircondition Nej
Markis Nej Golvvärme Ja
Förält Nej Totalvikt kg* 2500 kg
Längd i cm* 901 cm Tjänstevikt kg* 2014 kg
Bredd i cm* 250 cm Lastvikt kg* 486 kg
Höjd i cm* 265 cm Årsskatt* 360.-*
    *enligt transportstyrelsen     
Pris 499.900.-

Dethleffs Beduin Scandinavia 690BQT - 2021 NYHET !

Ett nytt tillskott i premium-segmentet. Dethleffs Beduin Scandinavia. Rymligt husvagn i mycket populär planlösning. Slätplåtsutförande. Aluminiumfälgar. Säkerhetsdrag. Dragstångstäckning. Utvändig belysning. Ramfönster. GFK tak. Antislirkoppling. Trädekor Amberes Oak. Klädsel Amposta.

Stort rymligt kök i vinkel framtill med gasolspis, gasolugn, stor kyl med separat frysfack, vask och väldigt bra förvaring och arbetsytor. Ljus med stort fönster fram samt takfönster. Rymlig sittgrupp i u-format i mitten med långsoffa på motsatt sidan. Tv-hållare. Rymligt sovrum med stor queensbädd samt två garderober, en på vardera sida av sängen. Lastutrymme under sängen med lastlucka från utsidan. Baktill finns ett mycket rymligt toalettutrymme med separat dusch. Fönster i badrummet. Bodelsdörr med fönster samt myggnätsdörr.

Vattenburen värme ALDE 3020HE med integrerad varmvattenberedare, drift på 220volt alternativt gasol. Vattenburen golvvärme.
Stor Kyl/Frys Thetford N4000 (175L/31L). Thetford Triplex gasolspis/gasolugn. Aluminiumfälgar. Höjd totalvikt till 2500kg. Vattentank 38L. Omvandlare 340w. A-mått 1163mm. Duschutrustningspkt.

Vinterkomfort paket premium innehållande;
Vattenburen golvvärme/XPS isolering/Uppvärmd och isolerad spillvattenledning/Ramfönster/ Uppvärmd och isolerad gråvattentank/Autark utrustning med batteri.


Totalvikt 2500kg, tjänstevikt  2014kg*, lastvikt 486kg*
Längd 9,01m*, bredd 2,50m*, höjd 2,65m*

                                    Totalt 4st sovplatser

Pris 499.900.-
SÅLD
 !

Reservation för ev.felaktighet i beskrivningen av utrustningen.  

En ikons comeback Beduin Scandinavia - nytt flaggskepp i Dethleffs flotta

Dethleffs Beduin har färdats runt jordklotet sedan 1956 och tar med sig sina campingnomader till sin destination på ett säkert vis, bekvämt och pålitligt. Under år 2021 kommer den att återvända som ett fantas-tiskt nytt flaggskepp i Dethleffs husvagns-modellserien. Tack vare den vanliga vinterkomforten med vattenburen värme och golvvärme är camping möjlig året runt. Därför är det passande namnet suffixet "Skandinavien", som inte bara hänvisar till användbarheten året runt, utan också till den nya designen av den bekväma husvagnen i "nordisk stil". Med sin högkvalitativa, elegant färdiga inredning och sin sofistikerade standardutrustning riktar Beduin Scandinavia sig till alla som inte vill göra utan sin personliga komfort även på semester och som behöver mycket utrymme för att utvecklas. Det finns sju planlösningar att välja mellan.
Inredningen är en blandning av kontraster som bildar en exceptionellt elegant enhet. Här möter moderna skiffergrå antracittoner ihopkopplade med vita ytor, äkta träoptik och naturliga material. Särskild delikatess: handtagen på de övre skåpsluckorna är gjorda av äkta trä.
Den moderna designen av den nya Dethleffs-serien är också tydlig i utsidan av husvagnen. Ytterskal i vit slät plåt, välformade fönster, kromfärgade manövreringshandtag och standard dragskyddet ger husvagnen en modern, attraktiv design och gör den också till en blickfångare. Även exklusiv är den omfattande säkerhetsutrustningen i den bekväma husvagnen, som är utrustad som standard med en antislirkoppling, högkvalitativa däck, ett resistent GFK-tak, en självjusterande broms och en praktisk stödbensvåg.

Finansieringsförslag

                           Lån hos Santander Consumer Bank alt. Ecster
                        Sedvanlig kreditprövning.

Fordonets Pris

 kr

Handpenning minst 20% alternativt inbytesfordon

 kr

Finansierat Belopp

 kr

Ränta f.n.

2,95 %

Amorteringstid

180 månader

Restvärde

0 kr

Månadskostnad

Ränta och amortering med nuvarande ränta.

 kr