Förmedling av ert fritidsfordon

Kommissionsförsäljning

Funderar ni på sälja er husbil - Låt oss hjälpa er !

Fördelarna är många;

* Vi tar hand om alla kontakter med spekulanter, ni slipper alla nya "kompisar" som vill ha "bästa pris"..... eller inbyte av allt mellan himmel och jord.

* Vi sköter visningar, 5 dagar i veckan (helgfria veckor)

* Vi erbjuder finansiering genom ett flertal finansieringsbolag.

* Vi annonserar er husbil på vår hemsida, blocket, fackpress och diverse andra media, dvs vi når många spekulanter

* Er husbil står innanför låst staket ihop med våra övriga till salu fordon. I mån om plats även inomhus.

* All visning av er husbil är ihop med en ur vår personal. Husbilen är låst när den inte visas (öppna om de står inomhus).

* Vi gör en omfattande genomgång av er husbil, inkluderat täthetskontroll, gastäthets kontroll och funktionskontroll.. Om vi vid genomgång hittar något som behöver åtgärdas återkopplar vi till er om hur vi skall lösa detta. Ni väljer då om ni önskar få det åtgärdat eller om ni vill avbryta kommissionsförsäljning, och ni debiteras då bara vår startavgift på 3.500.- inkl.moms.

* Er husbil står hela tiden registrerad på er, tills dess den blivit såld - dvs inga risker för er.

* Eventuella provkörningar görs på vår saluvagnslicens och vår försäkring. Ni behöver ha er försäkring aktiv så att motorförsäkringen (meddelas till er när det är aktuellt) är aktiv vid provkörning mm (täcks inte av vår saluvagnsförsäkring).

* Eventuella bud som understiger överenskommet pris diskuteras alltid med er som ägare, så ni har alltid sista ordet.

* Eventuella inbyten tar vi hand om, ingen ni som säljare behöver oroa er om.

* Eventuella lämnade garantier ansvarar vi för. Vi säljer alla husbilar/husvagnar med  Solids Garanti Fritid 12 månader (om fordonet uppfyller kraven).
Länk; https://garantidirekt.se/wp-content/uploads/2015/10/GarantiDirekt_Villkor_Fritid31.pdf

* Vi har verkstad i huset och kan även extrautrusta bilen så en eventuell köpare vill ha den. Vi år återförsäljare för ett flertal tillbehörsföretag inom husbilsbranschen.

Kostnader för er som ägare;

* Startavgift vid avtalets tecknande på 3.500.- inkl.moms. För denna gör vi en genomgång av ert fordon, utvändig tvätt vid behov när den står hos oss. Vid eventruella problem tar vi upp detta efter genomgången och kommer överens om vad som skall göras.

*Er totala Kostnad är 10% av köpebeloppet (inkluderat startavgiften) vid försäljning. Lägst 25.000.- (Husbil) och 15.000.- (Husvagn) upp till försäljningspris på 750.000.-, försäljningspris 750.001-1.250.000.- är avgiften 85.000.-, försäljningspris 1.250.001 - 1.750.000.- (8,00%-5,72%) är avgiften 100.000.-  (på fordon med försäljningspris över 1.750.00.-, lämnas offert på)

* Vi kommer gemensamt fram till lämpligt pris ihop som vi anser vara rimligt och ni kan acceptera. Vid eventuella bud från köpare som är lägre är det ni som tar beslut om ni önskar acceptera det eller inte.

* Vi åtar oss försäljnings uppdrag på fordon av modellår 2012 och nyare.

* Vi åtar oss endast försäljningsuppdrag på fordon som är fuktfria och i gott skick.

Vi hoppas att detta skall låta intressant och ser framemot att höra från er.

OBS; vi tar ALDRIG kontakt med er som ägare och söker försäljningsuppdrag, skulle någon ringa er och uppge att de ringer från oss stämmer detta ALDRIG ! 
Vi låter alltid er som kund bedöma om ni har förtroende får oss och låter oss sköta er husbils/husvagns försäljning.


Vid intresse, kontakta oss på nedan formulär så återkopplar vi till er inom kort.