Husbilar till EU-priser..

Outlet-Försäljning

Vår husbilsOutlet med nya husbilar av varierande märken från leverantörer runt om i Europa. Till mycket förmånliga priser.

Vi kan erbjuda er fabriksnya*, demobilar och "nyare begagnade", begagnade husbilar från flera ledande märken.

Genom mer än 20 års erfarenhet och hundratals importerade fordon från framförallt Tyskland har vi god kännedom om den europeiska marknaden och seriösa handlare där.

De husbilar som är märket med vår Outlet-loga är sådana fordon som vi tagit hem från utlandet och finns hemma hos oss i Helsingborg till försäljning. Speciella villkor gäller vid köp av dessa, se infon längs ner på denna sida under "Vanliga frågor vi får...".
Konfiguration på dessa fordon kan skilja sig ifrån "Svensk-sålda" fordon då denna är olika i olika länder. Det behöver inte betyda att de är sämre utrustade, utan annorlunda utrustade.

​* Våra fabriksnya direktimporterade OUTLET-husbilar kan ha rullat mellan 30-150mil när de kommit till Sverige. (transportmil från utlandet, vissa körs hem, vissa tar vi på lastbilstransport). 

* Husbilar som registrerats med stöd av tyskt brief/Schein står som import av importör (ej privatimport). Och fordon som registrerats med stöd av COC (helfordonsgodkännande) står som Svensksålda fordon, ej import.

De flesta av de husbilar vi säljer uppfyller kravet för en 12-24månaders försäkring/garanti genom AutoConcept. Klicka på "knappen" ovan för att få mer info om omfattningen.

Finansiering av husbil

Ränta f.n är 6,95%, uppläggningsavgift 695.-, aviaavigift f.n 55.-/månad
(På lån understigande 50.000.- är räntan f.n 9,95%)

Lånet är ett annunitetslån
Handpenning minst 20%, resterande på lån upp till 15år* (*beroende på fordonets ålder). 

Handpenning kan bestå av inbytesfordon eller kontantinsats.
Sedvanlig kreditprövning

Gör gärna er intresseanmälan på ett Outlet lagerfordon här, så återkommer vi snart vi kan.

Vanliga frågor som vi får...

Angående garantier på "importerade" OUTLET-husbilar så gäller normalt europagarantin. Men då flera märkesverkstäder i Sverige inte tar emot importerade husbilar trots garanti/försäkringsåtagandet. Så måste i värsta fall husbilen tas till Tyskland eller det land den är inköpt för garanti-reparationer. Detta är inget som vi kan styra eller besluta över. Detta görs alltid på kundens bekostnad. Vi hjälper självklart till med att lösa eventuella problem, småfel och en del arbeten kan åtgärdas direkt hos vår verkstad eller av någon av våra samarbetspartners.

Vi förmedlar givetvis kontakter i Tyskland där de har hand om er som kund.

Men i gengäld så kan mycket fördelaktiga priser erbjudas.

Husbilar märkta OUTLET med kan vara garantistartade i utlandet trots att de inte varit i trafik,
detta datum gäller i så fall som garantistartdatum, ej första dagen i trafik i Sverige alt. utlandet..
Vissa fabrikat startar garantin/försäkringen på ett visst datum efter de levererats från fabrik, trots att de inte blivit sålda. Detta reserverar vi oss för, då vi ej kan påverka detta och ej heller alltid kan få information om ett exakt datum för denna garantistart.

En förutsättning för garanti skall gälla är givetvis att de kontroller och service
är gjorda enligt villkor som finns i garantivillkoren eller genom info som kan fås av tillverkaren.

Ang. garantireparation på t ex Fiatdelen brukar detta alltid fungera väldigt bra i Sverige även på importerade fordon.
Samma gäller på garantiarbeten på installationer såsom t ex Truma, alde, Dometic mfl. 

Svensk moms; om fordonet har lyftbar/specbar moms i utlandet köper vi dem alltid utan moms och vi betalar sedan den svenska momsen  25% i Sverige. Om fordonet är begagnat (minst 6månader och rullat minst 600mil) och ägs/har ägts av en privatperson i utlandet importeras det som begagnat fordon och vinstmarginalbeskattning (Vmb) görs här i Sverige.